FRIE AGENTER.NET

Dit virtuelle håndtryk giver dig tips til at opbygge og pleje dit virtuelle visitkort uden at være på computeren hele tiden. pris 199.- kr  120 sider

Sæt pris på dig selv 199 kroner 120 sider

Sæt pris på dig selv - sådan sælger du dit særpræg 120 sider- 199 kroner

Dit professionelle netværk beskriver både, hvordan man som enkeltperson opbygger og vedligeholder netværk, og hvordan man som tovholder i et virtuelt fællesskab får gang i kommunikationen i gruppenetværk. Forfatteren Abelone Glahn har lang erfaring med rådgivning i netværk og virtuelle communities.

Ny og udvidet version fra 2006 -  Biblen for alle, der vil starte selvstændig virksomhed med deres speciale som vare.   366 sider 299.- kr
Bestil bøgerne her

Kontakt 
Abelone Glahn
Amedia
Fjendstrupvej 2
4850 Stubbekøbing
54490094
www.amedia.dk
ag@amedia.dk

Om bogen Frie agenter

En fri agent er en, der arbejder opgavebestemt og tidsbegrænset, som arbejder for flere kunder og som ikke selv har ansatte.

I gråzonen mellem lønmodtagere og selvstændige vokser der i disse år nærmest i al ubemærkethed en større arbejdsstyrke frem af såkaldte free agents, frie agenter, freelancere, frie fugle, løsarbejdere, mikrovirksomheder, eller hvad de nu bliver kaldt.

Både relativt nye på arbejdsmarkedet og garvede medarbejdere fravælger det trygge, fast job og kaster sig ud i at leve en usikker, men ofte langt mere tilfredsstillende tilværelse. At kunne bestemme selv hvornår og hvordan man vil arbejde i løbet af døgnet, for hvem, og især med hvad man vil arbejde, er langt mere attraktiv end fast arbejdstid, faste kolleger og chefer, fast løn, pension og 25 årsjubilæum.

Bogen beskriver, hvad det kræver at begynde og i længden overleve som fri agent. Hvad dækker begrebet fri agent, hvilken betydning har begrebet for de klassiske grupper på arbejdsmarkedet, hvad er fordele og ulemper ved nutidens løsarbejdere, og hvordan ser fremtiden ud for denne enmandshær.

Et omfattende afsnit tager nærmest i gør-det-selv-form fat fra en ende og fortæller, om personligt entrepreneurship, om prissætning og markedsføring af sig selv og om dagligdagen uden sikkerhedsnet.

Et særligt afsnit beskriver forudsætningen for at lykkes som fri agent, nemlig evnen til at netværke, og et andet større afsnit ser på kravene til ledere, der skal håndtere de frie agenter i en virksomhed.
Tolv frie agenter fortæller til slut meget åbent om sejre og nederlag som fri agent. Ti klarer sig fint, to har lukket.

Målgruppen er dem, der tiltrækkes af ideen om at starte for sig selv som nyuddannet, som led i sporskifte, i forbindelse med fyring eller dem, der ønsker at videreudvikle en eksisterende fri-agenttilværelse. Bogen er også velegnet til private som offentlige iværksætter- og karriererådgivere.

Forfatteren er journalisten Abelone Glahn, der selv på fjerde år arbejder som fri agent, og som giver bogen sin særlige personlige drejning med mange erfaringer høstet blandt de frie agenter, hun har mødt i sit omfattende netværk.

Vi bliver ikke en nation af frie agenter over én nat, men den projektorienterede arbejdsform, som de frie agenter repræsenterer, vil påvirke hele vores arbejdsmarked og ændre holdningen til, hvordan vi betragter arbejde fremover, som ansat eller som agent.

Indholdsfortegnelse

Bagsidetekst

Fri agent planen (printvenlig udgave, som du selv kan udfylde)

Om forfatteren

Giv dine egne råd videre

Uddrag af kapitler

Foredrag

Skriv til forfatteren

Bestil bogen

Anmeldelser

Hjem