FRIE AGENTER.NET

Dit virtuelle håndtryk giver dig tips til at opbygge og pleje dit virtuelle visitkort uden at være på computeren hele tiden. pris 199.- kr  120 sider

Sæt pris på dig selv 199 kroner 120 sider

Sæt pris på dig selv - sådan sælger du dit særpræg 120 sider- 199 kroner

Dit professionelle netværk beskriver både, hvordan man som enkeltperson opbygger og vedligeholder netværk, og hvordan man som tovholder i et virtuelt fællesskab får gang i kommunikationen i gruppenetværk. Forfatteren Abelone Glahn har lang erfaring med rådgivning i netværk og virtuelle communities.

Ny og udvidet version fra 2006 -  Biblen for alle, der vil starte selvstændig virksomhed med deres speciale som vare.   366 sider 299.- kr
Bestil bøgerne her

 

Kontakt 
Abelone Glahn
Amedia
Fjendstrupvej 2
4850 Stubbekøbing
54490094
www.amedia.dk
ag@amedia.dk

Citater fra bogen:

Jeg er mit eget visitkort, og det føler jeg hverken som en byrde eller et pres. Hvis det går galt, må jeg stole på mine 16 års erfaring og gøre noget ved det.    
Jan Viegand, energirådgiver
 

Her skal jeg ikke spørge nogen, når der er noget, der skal prøves af. Det giver en stor frihed og dybde, at jeg løbende kan reflektere over, hvad jeg gerne vil. 
Pia Jønsson, kommunikationsrådgiver 

Pointen er, at jeg selv bestemmer mit timeforbrug, og at prisen sættes efter den værdi, jeg skaber hos kunden.
Lise Damkjær, ledelsesrådgiver 

Et sådant liv kræver, at familien accepterer, at man i sidste øjeblik melder fra sølvbryllupsfesten, den runde fødselsdag, ja selv den mest nære familiebegivenhed, hvis der dukker et job op.
Torben Westergaard,
musiker  

Jeg er blevet bedre til at sige fra og spørge, om det kan vente til på mandag. Jeg har mere is i maven nu og tror på, at jeg kan holde fri uden at miste kunderne.
Vibeke Juul Nielsen, korrespondent 

Det er, mens man har et job, man skal markedsføre sig selv, og det kan især være svært, når man arbejder i udlandet. 
Søren Abrahamsen, fiskerirådgiver
 

Jeg prøver hele tiden at tænke i en win-win situation - hvor kan jeg få hjælp, og hvordan kan jeg hjælpe. Jeg tror, det handler om at tænke i ideer - hvad kan vi lave sammen.
Lars Jepsen, organisationskonsulent

Arbejdsgiverne i Danmark er de mest konservative og forbenede, og jeg ser ikke nogen opblødning på vej. De vil se medarbejderne og føle kontrollen.
Anonym ex-fri agent

Man kan måske gå så vidt som at kalde de frie agenter iværksætterkulturens kernetropper.
Kontorchef Lars Aagaard, Erhvervsministeriet
 

I dag udgør de frie agenter en trussel for fagforeningerne, og jeg er overbevist om, at der kommer til at vokse alternative, virtuelle paraplyorganisationer af frie agenter frem på nettet.
Fremtidsforsker Lise Lotte Lyngsø

Vi bliver ikke en nation af frie agenter. Ting tager tid. Ufattelig lang tid. Det vil komme med presset fra dem, der forstår at gå forrest, og som får succes, fordi de har lært at håndtere det.
Per Andersen, chefkonsulent Ledernes Hovedorganisation

Indholdsfortegnelse

Bagsidetekst

Fri agent planen (printvenlig udgave, som du selv kan udfylde)

Om forfatteren

Giv dine egne råd videre

Uddrag af kapitler

Foredrag

Skriv til forfatteren

Bestil bogen

Anmeldelser

Hjem